Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Monday, April 25, 2011

flip.to @tune hotel

Did you know there is a Tune Hotel in Kota Bharu? Staying there, you can too -http://flip.to/N7Dgm

Saturday, April 23, 2011

Smile...brings cheers... ^___^





Never Think Hard about PAST,
It brings Tears...


Don't Think more about FUTURE,
It brings Fears...


Live this Moment with a Smile,

It brings Cheers.!!!!

Friday, April 15, 2011

nasi lemak maple RM2 vs GYM

Badan ko dan aku tak serupa...
metabolisme badan aku SANGAT tinggi..
aku makan banyak mane pon, aku tetap cenggini..
kekal kurus dan ramping..(mekaseh perot...)

Badan ko kiut miut..^^
pandangan mata ko sangat LIAR bila melihat FOODs..
sampai bila ko nk ikot nafsu makan ko tu ha...???
ingat la kat perjanjian Tioman ko tu...
(aku nk ikot nt ek...?)

Apakah berbaloi untuk bazirkan wang dan usaha hanya untuk satu hidangan makanan di MAPLE...???
akan tetapi,aku percaya bukan satu hidangan je kan...(kehkehkeh..)
Berbaloikah nasi lemak maple RM2 berbanding 1 sesi PT  yang bernilai ratusan ringgit..???
bile ko makan, berat bertambah sampai 10kg...rugi weyyy

Makanan Jiwa dan Rohani lebih penting berbanding Makanan Perut... =P

(p/s: aku dah mintak kebenaran kau kan nak tulis entri ni,hihihi,just for fun...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...