Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Monday, December 19, 2011

Turun Bendera Najib : Adam Hampir Ditumbuk


Tajuk entri ni sama dgn Tajuk video yg aku jumpe kt YouTube (AntaraPos)
Mula2 aku tak kenal pon sama Adam Adli nie..
tapi member aku share video nie kt FB..
So Check-It-Out la kan..
ADAM ADLI



Kemudian, aku Blurr jap..
Eh ! Bendera NAJIB ??!!
masa skolah dulu takde belajar pon..
Google punye Google..
jumpe dah bendera Najib..


OPSS...JGN MARAH..
kita tak boleh menilai situasi drp satu sumber je..
so, aku dah cari beberapa artikel n blog ttg kejadian nie..
nie korang boleh baca apa dorg tulis ttg Adam Adli..

KHAZANAH MINDA POLITIK MELAYU klik Sini 

AKU PEDULI APA @ APA Klik Sini

KEADILAN DAILY Klik Sini

BERITA HARIAN Klik Sini


Sumber drp BeritaHarian bertarikh 20December2011..LATEST weyy..
Dah baca tu, proses elok2 dalam otak SEREBRUM masing2..


PENDAPAT PERIBADI:
1. tak perlu nak mempolitikkan perjuangan mahasiswa. belajar rajin2, banggakan ibubapa kan bagus.

2. perbuatan adam adli turunkn bendera najib nampak peribadi & berbaur politik, walhal pindaan AUKU bkn atas Najib seorg. Klu tak puas hati, serang la (jumpa) Ahli2 Parlimen. Kenapa mesti pergi bangunan UMNO SAHAJA?  Bendera Presiden Umno yg terdahulu tak nak plak turunkan. konfius aku dibuat nya.

3. pindaan AUKU adalah utk kebaikan, aku harap laa. sbb aku dah Konvo & bekerja Swasta. Ada aku kesah AUKU pinda atau mansuh..?

4. Personally, Pakcik dlm video tu mmg Jantan la datang sorg2 cari Adam Adli. Kalau Adam Adli kena tumbuk dgn pakcik berbadan sasa sikit tu, pon aku tak heran. Nasib la pakcik tak tumbuk, klu tak, merasa la check-in free je dlm lokap .

Apa Pendapat Peribadi Korang Ye..???

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...