Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Sunday, January 8, 2012

Aaron Aziz : Terkejot tengok tweet drp @Aaron535Aziz


WOAHOHOHO !!!
nak bagitaw sume cite gempaq tahun baru ni
Pagi td Abg Aaron Aziz yg famos amous tu TWEET aku
HOHOHO
Gumbira tak terkata
tengok la tweet kt FB aaron aziz ni
Tolong la JELES ye

=P



TAPI..TAPI..TAPI...
Tweet ini DUSTA semata2..
Ini hanyalah trick HTML yg aku belajar..
tapi COOL kan trick nie?
HeHeHeHe

Kalau korg ada dgr berita2 yg bukan2 ttg artis letak status itu ini
lengkap dgn bukti pics lah, print screen status FB dan twitter lg
Ohoho..Jgn cepat terpedaya kawan2 ku
kadang2 kita perlu berfikir dgn bijak, laman sosial, internet ni banyak helah nye
Apatah lagi ONLINE FRAUD
Kita kena lah berHATI-HATI ye



So biarlah aku tunjuk print screen Tweet Aaron Aziz kt FB dia
INI SITUASI  SEBENAR



Kpd korg yg reti buat trick nie
sila gunakan ilmu tu utk kebaikan ye
bukan nye kerosakan

Kpd mereka yg tak reti trick nie
STAY TUNED
nanti ada masa aku REVEAL TRICK nie

Kpd Aaron Aziz:
Hi, Bro. Kalau tetibe terlajak ke blog ni.
Probability tu mungkin 0.0001
Terbaca pulak entri ni.
Hopefully jgn marah ye. HeHeHe
IM A BIG FAN OF YOU
HIDUP OMBAK RINDU
Tak Sabar nk tengok KL GANGSTER II

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...