Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Sunday, January 1, 2012

...My New Year 2012...

Terlalu banyak kenangan menyambut TAHUN BARU 2012
banyak giler kami makan dan berjalan sementara menanti detik 12mlm
skang tak sempat nak tulis sume perkara
tapi ini sebahagian pics yg sempat dikongsi
pandai2 la buat naratif sendiri ye
(sbb ada yg pandai me-reka cite mcm puting beliung)
hehehehhe


Pit Stop Pertama: One Utama
Rancangan awal nk tgk muvi Sherlock Holmes 2.minat giler cite tu.tp Hall FULL. 
So beralih plan ke-2, Bowling match.AQ vs SU. Ball10/11 vs Ball 8/9. 
Shhh...die x bawak stokin.cover baik punye. 
Resultnye sendiri tgk la. Malas nak cite kemenangan yg bukan jd hak milik...=P






Wuuuu..tetibe gelap U-Bowl nie..ohh..ada New Year Celebration.tp apa celop sambut kt boling, pegi tgk Fireworks kat The Curve lg best...


Fireworks 1 diletupkan antara The Curve & Tesco (klu tak silap)
WOOAAAHHHH !!!


KEBABOOMMMMM !!!! bergegar jantung nie bile Bunga Api ke-2 dilancarkan kt bangunan e@Curve. Dekat sgt ngan kepala nie...Tudung2 cover...eh,payung2 tolong...


Berlari merempuh dgn badan yg kurus ni ke barisan hadapan. Nak tgk ada konsert apa la kt pentas utama tu. DJ in da House:Remix lagu2 yg menarik. Wah,budak2 skolah seronok melompat2 gumbira dgn MOSH dorg.


Al-kisah nak kongsi ni. Masa kami duk beli Jajan kt 7-Eleven, aku jd ramah la dgn akak cashier tu.
Aku: Akak tak sambut New Year ke? ke bos tak bg cuti...
Akak: Eh ! Watpe nk sambut2 Tahun Baru ni...tu BUKAN BUDAYA kite...
Aku: (Zaasssss...!!!)  err..yelah kak.laen org laen cara hidup nye...


CHAWAN: Owner kafe nie bukan pelat yer. Menu2 yg menarik dan sedap utk dinikmati. Cubalah kalau korg berkunjung kt Bangsar Village II. Ada mcm2 jenis kopi KAW punyer utk peminat kopi2 melayu. Kalau breakfast, aku syorkan Roti Bakar Kaya Butter dan Teh O suam.Fuuuhh...selera tekak separa melayu.. 

Ini bukan muka sedey tak cukup makan. Ini muka tak mandi dan tak tido lagi. 
Seronok sgt sambut New Year. sambil teringat kata2 akak 7-Eleven tu. ayoyo...



STARBUCKS: Pertama kali aku kenalkn Choc Cream Chip kt die nie, pantang dah nmpk star je, buck satu.
HIHIHI...tp aku suke lg Signature Hot Chocolate...mmmmm...

ENTRI NIE baru 60% siap...
padahal byk lg content menarik..
tapi sbb ngantok dah dan x sabar nk kongsi..
so publish la yg mane boleh dulu...
 hihihi

8 comments:

  1. haha xtdo ke ape?
    best la diz year korg g tgok fireworks lagiii!
    huhu :(((

    ReplyDelete
  2. Hehehe..nape tak tgk ngan bf wey? Aku dh 4 tahun x pnh miss countdown.

    ReplyDelete
  3. btw , nasi lemak ayam rendang sangat terbaik kat situ ye.. sila buat research.. muehehhe

    ReplyDelete
  4. haha,, da siap sambung lah yer.. :)
    gua follow sini,, klo sudi terjah la blog makeYOUthink ,, :D

    ReplyDelete
  5. AkuAmir, entri ni tak leh nk bikin 100%, x sempat..

    nor atika,klu starbuck x sedap,coffe bean camne lak?

    suhaili hamsaki, ayam rendang tu sedap sbb guna ayam kampong.

    ainol akasyah, yaa selamat tahun 2012

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...