Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Tuesday, January 31, 2012

Penangan Remy Ishak, PV post melonjak tinggi

Ya TuhanKu...
Ini betol2 ke cobaan ? Biar betul stats blog AngelFireShops camni.
Inilah catatan terbaik sepanjang 3 bulan pembinaan blog AFS.
2 hari dapat catatan lebih 300 PV, tapi UV mungkin kurang.
Tapi tak mengapa, ini sudah cukup memberi kepuasan peribadi

Memang si jejaka hangat malaya, Remy Ishak, betol2 meletopkan PV post aku
Post yang lepas Tweet daripada Aaron Aziz, meroketkan PV post aku juga
Memang betol la kedua-dua artis ni jejaka terhangat di pasaran

Agak-agak lah kan, siapa lah yang tengok post tu kan
Lelaki ke Perempuan ???

Eheemmmm....


Kalau tak sempat tengok post Remy Ishak kt blog AFS
ni ada link post tu, boleh la korang layan cintan ngan Remy Ishak punye gambar je
KLIK untuk CIUM REMY ISHAK

HiHiHiHi
selamat malam

2 comments:

  1. as salam..
    haha hazanis. hari ni suka sebut untung la

    6__9


    adoi..ramai suda angau kaa.erk
    isu remy ishak kat naik lepas dia kat ajl. huhu

    Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
    syukran..entri terbaru :


    Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


    entri sebelum ni :

    Cara meringankan solat dalam Islam


    Under Guise Of Friendship

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...