Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Tuesday, January 31, 2012

Satisfying My Tummy Thirst

Assalamualaikum..

Hari ni aku sempat breakfast nasi lemak bungkus je kt umah. pastu sambung tido sampai kul 10pg. Bangun2 je ada miskol drp boss. Hehehe..
Bos tanye masuk ofis ke tak hari ni, itu je. Aku pon dgn mamai nye bersiap ke ofis. Sesampai je kat ofis, kita on9 FB dulu. .hew hew hew...
Pastu baru la wat keje sikit2. Start dengan cari quotation iklan kat website/blog. Sebab ada client nak langgan leaderboard 6&12 bulan terus. Siap ada yang mintak tolong cari servis like fanpage FB. Dorg nak UP kan sampai ribu2 Like.
Pastu bos masuk kul 2ptg, die mintak tolong photoshoot produk client,nak masuk magazine. Bos cakap tangan dia tak bedung.keh keh keh..
Dah siap keje tu aku siapkn editing pic2 model fashion korea utk AngelfireShops. Awal februari nanti nak buat soft-launching fashion album. Hohoho..
Banyak sangat perkara nak disiapkan. Sampai lupa nak lunch. Haish...nasib la perot... So habis je kerja terus pergi midValley. Terjumpa Black mentor masa nak beli tiket wayang, Journey2.
sementara tu aku nak makan dulu..
Nyummm3... :)

3 comments:

  1. hi blogwalking.....nice blog....if free dont forget to follow me at http://sweetahlolipop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. homaiii.. ade gamba sikit kat atas tu.. nak royaltii ! *jerit-jerit*

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dah bayar royalti dgn filem 3D journey 2 kan.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...