Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Monday, February 13, 2012

Salam Hari Kekasih, patuhi lampu isyarat

Salam...14 januari..ramai la nak wish valentine's day kat kekasih itu ini..macam banyak pulak gf/bf die.."̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮ ƗƗaƗƗaƗƗa "̮.. Tapi kawan aku yang dah kahwin sume post hari isteriku..seronok la wife dia dapat coklat dengan jambangan bunga gedabak2.. Itu tak masuk lagi dengan candle light dinner kat restoran sedap2..hihihi..

Bagus laa kalau berbahagia dengan orang tercinta. Bila fikir2 balik,kesian dengan insan yang kemalangan semalam.. Time aku on the way ke UM, berhenti kat trafik light,tengok2 ada accident. Motor dia dah pecah kat side kiri..ada makcik ni bagitahu motor tu kena langgar dengan kereta. Siapa langgar lampu merah?? Haa..kereta tu langgar lampu merah.. Haish malang memang tak berbaur. Penunggang motor tu ikot peraturan lampu isyarat pon kena langgar buta2 camtu..haishhh..kesian...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...