Adab Blogwalking bawak buah tangan...Klik Klik Klik

Saturday, February 4, 2012

SnowFlake time in Midvalley

 


Hoiii..hehehe..program malam sabtu ni, berBowling dan tengok muvi Chronicle..
Sementara menunggu muvi time, jom kita cari makan..
Hoo..satu-satunya tempat yang ramai kawan cina makan,tapi aku belom try lagi, SNOWFLAKE..
Banyak review yang best-best pasal makanan ni.
So jom kita try, eh, aku try, korang tengok je gambar tu okey. =P
Okey..Aku nak order ni, "Can I have the best selling food in Snowflake?"
Huhu, speaking english,ehemmm..so aku order Taroballs series. Hanya RM6.90 untuk semangkuk.
Dalam tu ada sweetpotato, grass jelly, creamer,etc.
 Dah bayar tu,aku dapat piring UFO, okey,apa benda ufo ni? Aku pon duduk tunggu order siap.
Opocooott !! (Ha,bukan aku melatah)
Tetibe UFO tu bernyala2 n VIBRATE !
Wooo, canggih..rupe2nya bila order siap,UFO tu akan bergetar dan berkelip2.
Okey,amik order.
Looks nice right ? Hehehe..

Ittadakimasu....
Mmmmmmmmm...

3 comments:

  1. Mcm menarik jer tempat dia.. Tapi segan la nak g tempat yg belum pernah g, lain la kalau ade org bawak...huhuhu a.k.a belanjer...

    ReplyDelete
  2. nih bila nak blanja kita makan sna plak nih?

    MUKA BERJERAWAT?PANDUAN ADA DI SINI!
    http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/panduan-untuk-kulit-berjerawat.html

    ReplyDelete
  3. halal ke?..hari tu macam nk makan tapi lot of chinese..sgan pulak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...